SaKS; Fotografie op het ‘Dit is Onderwijs’ evenement

SaKS, een stichting met 15 basisscholen in Alkmaar en Bergen, organiseerde op 1 april jl. het evenement ‘Dit is onderwijs’. Daarin werden medewerkers van verschillende basisonderwijs instellingen, middelbaar onderwijs instellingen en overige geïnteresseerden bij gepraat over de ontwikkelingen in het onderwijs. De dagvoorzitter Ben van den Burg sprak het geheel enthousiast aan elkaar. Na een inspirerende sessie van Kees Klomp over de betekeniseconomie en het betekenisvol ondernemen, gingen de deelnemers uit elkaar voor het middagprogramma. Zij konden hierbij deelnemen aan verschillende workshops en een studiemarkt.

Beeldloods verzorgt de fotografie op het evenement 

Beeldloods heeft tijdens het ‘Dit is onderwijs’ evenement de fotografie verzorgt. Het doel was een goede reportage te maken die alle aspecten van deze dag zou laten zien. Op deze dag maakten meer dan 350 bezoekers kennis met diverse partners die allemaal hun steentje willen bijdragen aan het onderwijs en de maatschappij. Een selectie van de foto’s zijn geladen in een online gallery zodat de opdrachtgever gemakkelijk een selectie kon maken van de foto’s die zij nabewerkt wilden zien. Op de dag zelf zijn ook een aantal foto’s nabewerkt zodat deze in het persbericht en op social media konden worden gedeeld.

Beeldloods Beeldmarketing bureau

Beeldloods is gespecialiseerd in het perfect tonen van jouw bedrijfsboodschap. Of het nu fotografie op evenementen, portretfotografie of productfotografie is. Door de achtergrond in marketing en fotografie kan ik de juiste afweging maken tussen commercie en gevoel. 

Wil je meer weten over het festival, klik dan op deze link.

info

  • Opdrachtgever
  • SaKS Samenwerkende scholen
  • Opdracht
  • Fotografie tijdens het ‘Dit is Onderwijs’ evenement
  • Uitvoering
  • Beeldloods

Meer Fotografie: