Veldtwerk: Ontwerp en bouw landingspage

Voor Veldtwerk heeft Beeldloods de landingspage ontworpen en gebouwd. Het doel van de Landingspage is om aandacht te vestigen op de Waterbank van Veldtwerk. De Waterbank is een opvangbak voor regenwater die je kunt aansluiten op je regenpijp. Zo van je regenwater op dat je later in droge periodes kun gebruiken om je tuin te besproeien. Door de klimaatwijziging krijgen we te maken met droge zomers afgewisseld met hoosbuien. Die hoosbuien zijn vaak kort en hevig maar onvoldoende om de tuin in droge periodes groen te houden. Met de waterbank kun je het regenwater tijdens zo’n bui opvangen en gebruiken in droge periodes. De Waterbank is standaard voorzien van een handpomp en kan optioneel worden voorzien met een elektrische pomp waar je de tuinslang op kunt aansluiten. Bovendien zit de tuinbank heerlijk. Dus de perfecte combinatie tussen duurzaamheid en comfort.

Meer info over de Waterbank; klik hier

Veldtwerk maakt op ambachtelijke wijze, maar met moderne middelen de mooiste meubelen.

Veldtwerk is gespecialiseerd in CAD (computer aided design) CAM (computer aided manufacturing), gecombineerd met een bewust ambachtelijke visie. Opgegroeid in de analoge jaren en op ambachtelijke wijze opgeleid, weet David wanneer hij wel maar ook vooral wanneer hij niet de computer moet inzetten om een fantastisch product te maken. Met jaren van ervaring in zowel 2d als 3d is Veldtwerk de ideale partner om plannen of ideeën uit te werken tot digitale bestanden of fysieke ontwerpen.

Beeldloods Beeldmarketing bureau

Beeldloods is gespecialiseerd in het perfect tonen van jouw bedrijfsboodschap. Of het nu fotografie op evenementen, portretfotografie of productfotografie is. Door de achtergrond in marketing en fotografie kan ik de juiste afweging maken tussen commercie en gevoel.

info

 • Opdrachtgever
 • Veldtwerk
 • Opdracht
 • – Ontwerp en bouw Landingspage
  – Ontwerp en bouw Webshop
  – Productfotografie
 • Uitvoering
 • Beeldloods
  Fotostudio Stefan Witte

Meer Webbouw: