De Marktverkenner; Inzicht in data

“Beeldloods heeft onlangs de website van de MarktVerkenner opgeleverd. In nauw overleg met Bas Vermeulen van de MarktVerkenner is de website ontworpen en gebouwd. Met Yuri Kneppers van Blacksandfilm hebben we de animaties ontwikkeld die verspreid over de website te zien zijn.

De website informeert de bezoeker over de Marktverkenner als instrument voor marktanalyses. De MarktVerkenner profileert zich hierbij als de specialist in het ontsluiten van data om de marktpositie voor bedrijven in de kinderopvang en het primair onderwijs te visualiseren. Met de Marktverkenner als dashboard, kunnen managers en beleidsmakers binnen de kinderopvang en het primair onderwijs, data uit verschillende databronnen overzichtelijk raadplegen. Ze krijgen dan inzicht in marktanalyses, hun eigen marktpositie en die van de concurrentie en antwoord op de vraag of je wel of niet met locaties moet uitbreiden. Het dashboard is zeer toegankelijk en maakt dat klanten eenvoudig zelf filters en selecties kunnen toepassen om op interactieve wijze antwoorden te vinden op vragen over hun markt. 

Bas Vermeulen van Bureau Kikken is de drijvende kracht achter de MarktVerkenner. De combinatie van zijn passie voor Data Science en uitgebreide kennis van de kinderopvang en het primair onderwijs hebben geresulteerd in een uniek instrument.”

Bekijk de site hier: De Marktverkenner

Wil je weten wat Beeldloods met website ontwerp voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op.

info

  • Opdrachtgever
  • Bas Vermeulen ; Bureau Kikken
  • Opdracht
  • Website ontwerp;
    Website bouw
  • Uitvoering
  • Beeldloods
    Blacksand film

Meer Website ontwerp: