Ogen als focuspunt in portretfotografie

Ogen als focuspunt in portretfotografie

Als kijker naar een foto wil je een focus punt hebben. Je wilt je ogen laten rusten. Goede portretfotografie heeft daarom een focus punt.
1 oktober 2020/door Martijn Voorhout

Geef een boost aan je business met Beeldloods

Maak je bedrijf weer zichtbaar. Ben je met je onderneming weer aan het opstarten na het Corona gebeuren? Beeldloods laat je met unieke beelden weer opvallen. Lees verder hoe we dat voor jou kunnen doen.
24 juni 2020/door Martijn Voorhout
Beeldloods Content vormen

Welke content vorm past bij jouw strategie, lees het hier.

Elke content vorm heeft een verschillend resultaat op het verkrijgen van links en het zorgen voor deelacties. Bekijk hier welke voor jou het beste werken.
10 juni 2020/door Martijn Voorhout
Metatags

Waarom je Metatags aan je webpagina wilt toevoegen!

Metatags kun je zelf aanpassen. Doe je dat goed, dan zal dat positief zijn voor je Click Through Rate. En een positieve CTR zorgt voor betere page ranking. Lees hier waarom en hoe je het positieve resultaat eenvoudig behaald.
18 mei 2020/door Martijn Voorhout

Hierom zou je een content kalender moeten gebruiken

Als je niet in de valkuil wilt stappen van het enthousiast beginnen met een contentfeed op Social Media, gebruik dan een content kalender. Dat dwingt je om keuzes te maken, je verhaal goed te vertellen en een continue stroom artikelen te creëren.
29 april 2020/door Martijn Voorhout
Wit T-shirt voorbeeld. Met logo meer marge

Werk nu aan je merkwaarde en realiseer meer marge.

Houdt je merkstrategie nog eens goed tegen het licht. Een sterk merk levert meer op. Kijk hier hoe je dat kunt realiseren.
20 april 2020/door Martijn Voorhout

Sprankelende kleuren in fotografie laten je opvallen

De trendwatchers zijn het erover eens dat dit het jaar wordt van sprankelende, bruisende, gewaagde en pakkende tinten om de diverse verhaallijnen in te kunnen vullen.
6 april 2020/door Martijn Voorhout

Beeldloods zorgt ervoor dat Figee Café snel online bestellingen kan verzorgen

Beeldloods heeft voor FigeeCafé een online mogelijkheid om te bestellen en te betalen gemaakt. Zo kon FigeeCafé ondanks de crisis hun dagelijkse lunches blijven verzorgen en kunnen ze de crisis te lijf!
27 maart 2020/door Martijn Voorhout

Waarom je ook tijdens deze crisis moet blijven adverteren vanuit je marketingstrategie

De online mogelijkheden komen juist nu in een stroomversnelling. Wachten met die marketingcampagne is daarom misschien niet het handigste.
26 maart 2020/door Martijn Voorhout
Brand Archetypes Beeldloods Online Markerting

Vertel je verhaal vanuit een Brand Archetype en scoor bij je doelgroep

Vertel jouw bedrijfsverhaal vanuit de brand archetypes en zorg voor authenticiteit en relevantie. Effecten die positief zijn voor je merk en je doelgroep
17 maart 2020/door Martijn Voorhout

Eigen beeld scoort écht beter

Met de inzet van video kun je meer engagement bereiken op je berichten in je website of op social media. In dit artikel geven we je een aantal handige tips.
24 april 2019/door Martijn Voorhout
Toon Meer