Stibat; Reclame fotografie

In opdracht van Buro Dirigo heeft Beeldloods de reclame fotografie verzorgt voor de landelijke publiciteitscampagne van Stibat. Het doel van de campagne is duidelijk te maken dat er in iedere lege batterij nog waardevolle materialen zitten die kunnen worden hergebruikt in allerlei andere toepassingen. Buro Dirigo is verantwoordelijk voor het concept en het artwork.

Beeldloods verzorgt de fotografie, film, animatie en radiocommercial

Vooraf hebben we de modellen voorgesteld en de visagie geregeld. Om zo efficiënt mogelijk te werken hebben we twee studio’s naast elkaar geregeld, waardoor we de fotografie en film op dezelfde dag konden plannen. Terwijl het eerste model door de visagiste werd opgemaakt, hebben wij de fotostudio klaargezet. Zodra het eerste model gefotografeerd was, kon ze meteen door naar de tweede studio om op de film gezet te worden door de kundige mensen van Pixel Universe en tegelijkertijd werd het tweede model door de visagist opgemaakt. Toen wij met het eerste model klaar waren, ging zij een studio verder om op de film gezet te worden door Pixel Universe. Het tweede model werd toen door ons gefotografeerd, terwijl het derde model door de visagist werd opgemaakt. Op die manier hebben wij efficiënt gebruik gemaakt van de diverse studio mogelijkheden. 

De foto’s zijn gebruikt in promotiemateriaal op online kanalen als Youtube, Facebook en de website, maar ook Offline in Abri’s en op vrachtwagens. 

Beeldloods Beeldmarketing bureau

Wij werken nauw samen met een vast team aan specialisten waarbij wij ervoor zorgen dat de samenwerking soepel verloopt en wij het enige aanspreekpunt voor de opdrachtgever blijven. Wel zo makkelijk. 

Wil je meer zien van de campagne, kijk hier naar de uitingen.

info

 • Opdrachtgever
 • Stibat via Buro Dirigo
 • Opdracht
 • Reclame fotografie
  Film, Animatie
  Muziek en audio
 • Uitvoering
 • Beeldloods, Pixel Universe, Blacksand Films,
  Launsbach media, Bauke Moerman

Meer Fotografie: