Vrije Jongens: Eikenhouten Eettafels met passie

Maarten Davidse van Vrije Jongens kwam bij Beeldloods voor het in de markt zetten van zijn meubellijn. Samen met Maarten hebben wij het marketingconcept bedacht. Daarna hebben wij de beeldstijl omschreven. De bedoeling was een sfeer te creëren van een mooie warme dag in een Franse oude stad waar je met je geliefde ’s ochtends de luiken open doet en uitgebreid gaat genieten van een heerlijk ontbijt en de dag verder de dag laat zijn. Of waar je aan het eind van de dag met vrienden geniet van een heerlijk glas goede wijn. Alles aan de prachtige eikenhouten tafel van Vrije Jongens. Deze sfeer hebben we op een mooie nazomer dag aan de Herengracht in Amsterdam kunnen creëren.

Daarna hebben we ons gericht op de online aanwezigheid van Vrije Jongens. We hebben de website en webshop ontworpen en de social media kanalen ingericht. We hebben een stijl voor de social media kanalen bepaald en gezorgd dat het aantal volgers snel op liep.

Wil je meer zien van Vrije Jongens; klik hier

Vrije Jongens maakt eikenhouten eettafels met een metalen onderstel.

Maarten Davidse is Vrije Jongens gestart om meubels van staal en hout te maken vanuit de behoefte naar betere stalen meubels voor een eerlijke prijs. Zijn specialisme is werken met staal en samen met een houtbewerker maakt hij de eikenhouten eettafel met oog voor detail en kwaliteit.

Beeldloods Beeldmarketing bureau

Beeldloods is gespecialiseerd in het perfect tonen van jouw bedrijfsboodschap. Of het nu fotografie op evenementen, portretfotografie of productfotografie is. Door de achtergrond in marketing en fotografie kan ik de juiste afweging maken tussen commercie en gevoel.

info

 • Opdrachtgever
 • Vrije Jongens | Maarten Davidse
 • Opdracht
 • – Marketingconcept
  – Ontwerp en bouw Website
  – Ontwerp en bouw Webshop
  – Productfotografie
 • Uitvoering
 • Beeldloods

Meer Webbouw: