Gouden boeken maken iemands leven visueel

Eva Durlacher begeleidt je in creatieve schrijf- en tekenbijeenkomsten bij het maken van een eigen visueel levensboek. De opdrachten bevorderen een positieve blik op je bestaan. Waar ligt de verwondering, de trots, de eigenheid en de ontroering? Iedereen geeft op creatieve en expressieve wijze vorm aan wat men wil vertellen.
18 januari 2022/door Martijn Voorhout

KUUK wil de wereld een stukje mooier maken dan hij was.

Raymond Groenewegen wilt met KUUK de wereld graag mooier maken. Ze zijn optimistisch en denken in mogelijkheden. Bij iedere opdracht, bij ieder contact met klanten en leveranciers en bij iedere dag op kantoor. Ze zorgen constant voor een optimale kwaliteit van werk.
20 december 2021/door Martijn Voorhout

De Stadsgarage; wil meer doen met het IQ uit de stad

André Brasser en Baud Schoenmaeckers hebben De Stadsgarage opgericht om bedrijven te helpen met betekenisvol ondernemen. Ze verbinden verschillende partijen aan elkaar zodat van elkaar geleerd kan worden. Door kennis, kunde en kapitaal te verbinden, wordt de transitie naar betekenisvol ondernemen versneld.
26 oktober 2021/door Martijn Voorhout
Beeldloods Online Etalage De Oesterzwammerij Circulaire economie

De Oesterzwammerij; het verhaal van de circulaire economie vertellen

De Oesterzwammerij vertelt het verhaal van de circulaire economie, kringlooplandbouw en inclusieve samenleving. Dit verhaal vertellen ze aan de hand van de oesterzwammen die zij telen op koffieprut als grondstof. Wil je weten hoe ze dat doen, neem dan eens een kijkje op hun website of ga eens langs in Bloemendaal. Ze zullen je graag vertellen over de circulaire economie en de landbouw van de toekomst.
26 augustus 2021/door Martijn Voorhout
Beeldloods Online Etalage Gebrand op Smaak Floris van Woesik

Gebrand op smaak; Van verpleegkundige tot koffiebrander.

Floris en Linda zijn al jaren op zoek naar de lekkerste koffie, thee en chocolade. Ze zijn erop gebrand de beste smaken te vinden en deze willen ze het liefst meenemen naar Nederland om het met iedereen te delen. Ze gaan de uitdaging aan om hun klanten nieuwe smaken te laten ervaren en daardoor te verrassen!
5 augustus 2021/door Martijn Voorhout
Lars de Ruijter met Angulars in de Online Etalage

Lars de Ruijter; Het vuur voor Illustreren weer gevonden

Lars de Ruyter heeft een atelier in de Broedmachine in Beverwijk. Hij maakt in opdracht illustraties en sculpturen in zijn bekende Angulars stijl. Hij neemt geregeld deel aan exposities in de regio. De Broedmachine houdt eind September een Open Dag. Daar kun je bekijken wat Lars en zijn medehuurders maken. Zeker een bezoekje waard.
8 juli 2021/door Martijn Voorhout

Baud Schoenmakers; Verliefd op Afrika en begaan met de inwoners. Een verhaal van enthousiasme en inzet.

Baud Schoenmaeckers heeft het Seinwezen in Haarlem gemaakt tot wat het nu is. Met zijn communicatiebureau Synergos Communicatie helpt hij bedrijven die zich met het klimaat bezig houden. Daarnaast gebruikt hij zijn tijd met het verbeteren van het onderwijs in Afrika. Zo zorgt hij voor een positieve groei in het onderwijssysteem in Afrika.
24 juni 2021/door Martijn Voorhout
Beeldloods Online Etalage Joey Buddenberg Popuppodcast.studio

popuppodcast.studio biedt excellente podcastkwaliteit op locatie of in de studio – Joey Buddenberg

Joey Buddenberg verzorgt met de popuppodcast.studio de technische productie van opname tot en met distributie van podcasts voor overheden, bedrijven, instellingen en culturele instanties op locatie en vanuit de podcast studio in Haarlem.
9 juni 2021/door Martijn Voorhout

Van Start-Up Chef naar leverancier van keukenapparatuur – Martijn van Roon

Martijn van Roon; Kitchen Gear for Pro’s biedt de beste keukenapparatuur -en materialen voor de inrichting van de ideale professionele keuken. Van vacumeermachines, staafmixers, BBQ's of compleet ingerichte keukens. Martijn van Roon ondersteunt je daar graag bij.
26 april 2021/door Stefan Witte
Toon Meer