Lars de Ruijter met Angulars in de Online Etalage

Lars de Ruijter; Het vuur voor Illustreren weer gevonden

Lars de Ruyter heeft een atelier in de Broedmachine in Beverwijk. Hij maakt in opdracht illustraties en sculpturen in zijn bekende Angulars stijl. Hij neemt geregeld deel aan exposities in de regio. De Broedmachine houdt eind September een Open Dag. Daar kun je bekijken wat Lars en zijn medehuurders maken. Zeker een bezoekje waard.
8 juli 2021/door Martijn Voorhout

Baud Schoenmakers; Verliefd op Afrika en begaan met de inwoners. Een verhaal van enthousiasme en inzet.

Baud Schoenmaeckers heeft het Seinwezen in Haarlem gemaakt tot wat het nu is. Met zijn communicatiebureau Synergos Communicatie helpt hij bedrijven die zich met het klimaat bezig houden. Daarnaast gebruikt hij zijn tijd met het verbeteren van het onderwijs in Afrika. Zo zorgt hij voor een positieve groei in het onderwijssysteem in Afrika.
24 juni 2021/door Martijn Voorhout
Beeldloods Online Etalage Joey Buddenberg Popuppodcast.studio

popuppodcast.studio biedt excellente podcastkwaliteit op locatie of in de studio – Joey Buddenberg

Joey Buddenberg verzorgt met de popuppodcast.studio de technische productie van opname tot en met distributie van podcasts voor overheden, bedrijven, instellingen en culturele instanties op locatie en vanuit de podcast studio in Haarlem.
9 juni 2021/door Martijn Voorhout

Van Start-Up Chef naar leverancier van keukenapparatuur – Martijn van Roon

Martijn van Roon; Kitchen Gear for Pro’s biedt de beste keukenapparatuur -en materialen voor de inrichting van de ideale professionele keuken. Van vacumeermachines, staafmixers, BBQ's of compleet ingerichte keukens. Martijn van Roon ondersteunt je daar graag bij.
26 april 2021/door Stefan Witte

Met liefde voor patisserie mensen blij maken – Ohlala Charlotte

"Ik wil met echte producten en liefde voor patisserie (dat is de kern van de Franse patisserie) mensen blij maken." Aldus Andréa Langlois van Ohlala Charlotte.
12 april 2021/door Stefan Witte

Ik wil mensen laten zien wat je met wol kun maken – Natalie Bogtman

"Veel wol eindigt als een afval. Ik wil laten zien dat je andere toepassingen kunt verzinnen voor wol zodat er minder afval is.” – Natalie Bogtman
25 maart 2021/door Stefan Witte

Dagelijks gebruik je onze producten – AVEK Haarlem

“Wist je, dat toen je vanochtend wakker werd, tot het moment dat je nu hier bij ons binnenkomt, je al tientallen keren gebruik hebt gemaakt van onze producten?” Aldus Dennis Abels van AVEK Haarlem.
3 maart 2021/door Stefan Witte

Van Bankier naar ondernemer – Het Financieringsgilde

Mark van Vugt van het Financieringsgilde, ondersteunt de ondernemer bij de financiële beslissingen die hij neemt voor nu en in de toekomst, en neemt daar de tijd voor. lees verder hoe Mark de persoonlijke benadering weer terug brengt in het financiële gesprek.
4 februari 2021/door Stefan Witte
De liefdevolle stok achter de deur van de creatieve ondernemer - Millie Gietman

De liefdevolle stok achter de deur van de creatieve ondernemer – Millie Gietman

Millie Gietman begeleidt creatieve ondernemers en professionals. “Mensen die op zoek zijn naar overzicht en structuur in hun doelen, denken en doen”. Licht Millie toe. "Ik ben hun professionele stok achter de deur”.
22 januari 2021/door Stefan Witte
Toon Meer