Een goede Over ons pagina kan de beslisser zijn!

Het belang van een goede Over ons pagina

Je hebt een eigen onderneming, maar wie ben jij eigenlijk en wat onderscheidt jou van de concurrentie. Dat is één van de eerste vragen die aan je worden gesteld in een kennismakingsgesprek. Op internet is dat niet anders. Je doelgroep bezoekt je site en kijkt vrij snel naar de pagina ‘over ons’. Kijk maar eens naar je website analyse, dan zie je dat de Over ons pagina als een van de beste pagina’s bezocht wordt. Als je zo’n pagina hebt natuurlijk. De Over ons pagina is een ontzettend belangrijke, maar onderbelichte pagina.

 

Over ons, laat zien wie je bent.

Op deze pagina laat je zien wie je bent, vertel je wat jouw passie is en waarom je bedrijf zich onderscheidt van andere. Maar belangrijker nog, je zorgt hier voor een goed beeld van jezelf en je team. De potentiele klant staat op het punt je te bellen voor een opdracht, maar wil nog overtuigd worden op aspecten als betrouwbaarheid, deskundigheid en enthousiasme. Laat je bedrijfsverhaal daarom in goede beelden zien, want beeld wordt sneller opgenomen en blijft beter hangen dan tekst. Dat tonen diverse onderzoeken en A/B testen aan.

 

Gratis check van je pagina

Laat ons een gratis check doen van je Over ons pagina en je krijgt van ons op 8 punten een feedback over deze pagina. Op die manier kun je zelf snel een eerste verbetering doorvoeren. Hierdoor zul je zien dat je pagina meer en langer bekeken wordt. Dat scheelt ook weer in je ranking op de zoekmachines.

Mail ons je url van je over ons pagina en ontvang binnen 1 dag een heldere feedback. Mail je url naar info@beeldloods.nl Kijken we ook gelijk even naar het beeld dat je gebruikt! Want jij hebt een verhaal te vertellen, wij brengen het in beeld.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vier =