Te druk? Laat ons het uitvoeren…

Profiteren jullie ook van de aantrekkende markt?

De economie zit weer in de lift. De markten trekken aan, de bedrijven durven weer te investeren. Grote kans dat jullie als  communicatie bureau net als ons daar een graantje van meepikken. Misschien zitten jullie zelfs een beetje krap in de bezetting maar nog net niet krap genoeg om daar iemand voor aan te trekken. Dan kunnen wij misschien wel een handje helpen.

Alle beeldspecialisten en meer onder één nummer

Wij beschikken over alle beeldspecialisten die je je kunt wensen. Dus niet meer de hele telefoonklapper afbellen wie tijd heeft, nee slechts één nummer hoef je te bellen en wij schieten te hulp. Wij kunnen meedenken over het juiste beeld bij de campagne van jullie klant, wij kunnen daar de beste beeldproducenten bij inschakelen. Maar dat niet alleen, we voeren de projectleiding over de activiteit die jullie aan ons uitbesteden. Dus wij houden de planning scherp in de gaten, wij borgen de kwaliteit, wij zorgen voor het inzetten van stylisten, visagisten, props, locaties en dergelijke. Kortom je garandeert hoge kwaliteit aan de klant en wij zorgen ervoor dat die kwaliteit gehaald wordt.

Zullen we een keer kennismaken

Een kopje koffie kan nooit kwaad. Wij geloven in het samen sterker staan. We zijn geen concurrenten, maar versterken elkaar met de juiste beelden bij de juiste boodschap. Stap over de drempel heen en geef je bedrijfsvoering weer lucht door wat extra handjes op piekmomenten, daar slaap je zelf ook weer beter van. Kom een keertje koffie drinken, dan kunnen wij laten zien wat we voor andere klanten hebben gemaakt. Zorgen we daarnaast voor wat lekkers bij de koffie.

Klik op de gele knop hieronder en we nemen contact met je op. Een kleine stap naar een goede nachtrust.