Je klanten superfit, maar je promotie niet?

Als personal coach of eigenaar van een sportschool steek je alle tijd in het superfit maken van je klanten. Maar je moet ook nog zelf reclame maken. Waar háál je die tijd vandaan. Wij hebben voor jou de ideale oplossing.

Jouw promotie weer superfit

Voor jou als sport ondernemer hebben we sportieve promotiepakketten ontwikkeld. Van klein en makkelijk naar groot en uitgebreid. Net hoeveel energie je er in wilt steken. Met onze pakketten speciaal gericht op Personal Coaches en Sportscholen kun je met krachtige beelden je business vergroten.

Superfit op Social Media

Wil je vooral je promotie op Social media inzetten, dan hebben we de pakketten Super tight en super Slim. Deze pakketten zijn vooral gericht in op aandacht trekkende beelden van de trainingen die je geeft

Complete branding

Ben je toe aan een nieuwe huisstijl of nieuwe website of wil je gewoon écht opvallen tussen al het sport geweld, dan is de keuze om wat meer naar je verhaal te luisteren en deze in knallende beelden te vertalen.

(SM) Super tight

Wij zoeken voor jou 10 stockfoto’s die jouw verhaal het beste benaderen. Deze kun je inzetten op je website of social media kanalen.

Vanaf € 10,- per foto.

(SM) Super slim

We komen als een fly on the wall bij jou, tijdens een training fotograferen. We leiden je niet af, zorgen dat de deelnemers niet herkenbaar in beeld komen en richten ons op jouw kwaliteiten als trainer. Je krijgt ca 36 foto’s, genoeg om een half jaar social media posts te plaatsen. Of 3 keer per kwartaal zodat je met de seizoenen mee kunt draaien.

Vanaf € 450,-

(Web) Super healthy

Nu komen we op stoom, we komen bij jou langs met onze mobiele foto studio, lichten de ruimte goed uit. Jij regelt drie sporters die willen poseren voor jouw business, bijvoorbeeld drie personen uit de doelgroepen die jij wilt benaderen. Jij laat ze oefeningen doen, wij regelen de rest.

Vanaf € 650,-

(WEB) Super company

Nu laten we niet alleen jou zien met de sporters die je begeleidt, maar zetten we ook je personeel op de foto. Dit is het hele bedrijfsplaatje. Het laat zien wie jij bent, wat je bereikt met je sporters en wie je collega’s zijn. Genoeg beeld voor website en social media. Jij regelt modellen wij lichten ze uit met onze mobiele studio en zorgen voor de rest.

Vanaf € 850,-

Helemaal op maat gemaakt.

Wil je een branding strak als een maatpak. Dan maken we dat maatpak. Kies voor het custom pakket en wees uniek.

(Branding) Super Custom

Nu worden alle registers open getrokken. We gaan met je om tafel om tot in de puntjes te bespreken wat je wilt vertellen. Maken een storyboard en bespreken dat met je. We komen langs bij je in je sportschool, fotograferen daar de modellen (sporters uit jouw school) en bewerken die tot knallende beelden. We maken daarnaast ook nog sfeerbeelden van jouw sportschool zodat iedereen kan zien welke fantastische plek jij beheert. Uiteindelijk komen daar ca 6 knallende beelden uit die de aandacht op jouw verhaal vestigen. Zo trek jij nieuwe klanten.

Vanaf € 1.500,-

Titel 1

Hier tekst

Titel 2

Hier nog meer tekst