Beeld om je commerciële doelstelling te halen

Met visuele content meer views

Met de juiste visuele content zetten we je website in als een geavanceerde marketingmachine. We helpen je daarmee om de leads, verkopen of productaanvragen te realiseren. Visuele content zorgt ervoor dat je bedrijfsverhaal beter blijft hangen. Zet een relevante afbeelding bij je tekst en 65% van je doelgroep weet na drie dagen je boodschap nog te herinneren. Zonder beeld is dat slechts 10%. Dus de juiste afbeeldingen doen wat met je doelgroep. Het zorgt voor een hoger engagement en bereikt ook sneller een nieuw publiek. Wij kunnen je hiermee op meerdere vlakken van dienst zijn. Lees snel verder.

Beeld als verrijking van je verhaal.

We gaan samen met jou in overleg om te zien welke commerciële doelstellingen je uit de website of social media wilt halen. We doen daarna een voorstel om je verhaal te vertalen in commerciële beelden die de doelstelling ondersteunen. Heb je een webshop? Dan kunnen wij de productfotografie doen. Wil je een proces uitleggen, dan kunnen wij de animatie verzorgen. Wil je een evenement onder de aandacht brengen? Dan kunnen wij dat filmisch vastleggen. Kortom bij elke doelstelling verzorgen wij het beeld. Want beeld verkoopt beter dan tekst.

Ondernemersportret als kant en klaar pakket

Op een gegeven moment wil de bezoeker graag weten wie de personen zijn achter de website. Hiervoor is de ‘Over ons’ pagina ontzettend belangrijk. Op die pagina mag een foto van jezelf of de medewerkers zeker niet ontbreken. Om dat gemakkelijk te maken hebben we het Ondernemersportret als klant en klaar pakket ontwikkeld. We komen dan op locatie om alle medewerkers op de foto te zetten. Herkenbaar, gelijke stijl en aantrekkelijke fotografie. Ben je niet zo groot, dan kun je ook bij ons in de studio komen. We hebben geregeld Ondernemersportretdagen. Kijk hier voor meer informatie.

Ondernemingsportret, snel en gemakkelijk

Je bedrijfsverhaal is belangrijk, dat onderscheidt jou van alle concurrenten. Dit wil je dus laten zien. Veelal blijft dat idee liggen vanwege de kosten, tijdsinvestering en gedoe. Wij maken dit voor jou een stuk makkelijker. We komen naar jou toe om een tijdvak een fotoreportage of film reportage uit te voeren. Hieruit halen we een vooraf bepaald aantal beelden die jou bedrijf goed uitlichten. Deze kun je naar hartelust gebruiken voor je visuele content op je website of social media. Klik hier voor meer informatie

Meten en bijsturen

Tenslotte kunnen we ook de analyse van de website of webshop bijhouden. Want als alles staat, wil je natuurlijk wel zien of de verkopen toenemen, of de leads binnenkomen etc. Hiervoor kunnen we een voorstel doen in de Analytics, de SEO strategie en noem maar op. Wordt je gevonden in de zoekmachines, leiden de routes die je bezoeker op de website neemt tot een verkoop, welke zoekwoorden zorgen voor een hit. Kortom zonder meten en bijsturen is het halen van je doelstelling niet mogelijk.