Online Marketing, Marketing, Website

Beeldloods zorgt ervoor dat Figee Café snel online bestellingen kan verzorgen

Het Figee Café zit op een mooie locatie in de Bakkenrij op het Figee terrein in de Waarderpolder. Daar verzorgen zij de lunches voor de vele bedrijven. Echter vanwege de maatregelen rondom de corona crisis en dat daardoor iedereen thuis is gaan werken bleef de dagelijkse klandizie weg.

Van uitserveren snel naar bezorgen, maar hoe?
Het FigeeCafé is echter niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze kwamen snel met een oplossing: Lunches bezorgen! Alleen, hoe krijg je de mogelijkheid om online te bestellen snel en betaalbaar voor elkaar. Tools van WooCommerce of vergelijkbare online-shop oplossingen zijn vaak duur en het duurt lang om deze actief in te zetten.

Snelle inzet van Online Bestellen en Betalen module

Samen met Beeldloods is er een goedkoper en sneller alternatief opgezet. We hebben snel geschakeld en een goedkope oplossing gevonden om de online bestellingen en betalingen in een goed proces op te zetten. Binnen een aantal dagen was de online mogelijkheid om te bestellen en te betalen live. Zo kon FigeeCafé ondanks de crisis hun dagelijkse lunches blijven verzorgen en kunnen ze de crisis te lijf!

Nu ook voordelig voor jouw bedrijf

Nu er meer bedrijven kampen met bovenstaand probleem willen we die ook graag helpen. Om te helpen hebben we dit product verder gestandaardiseerd tegen lage kosten en een snelle oplevering. Zo kun je in deze periode snel een online Bestel en Betaal proces in gang zetten.

Helaas kunnen we dit niet gratis doen, maar wel bijna gratis, namelijk vanaf € 500,- plus jaarlijkse software licentie a € 49,-. In coronavrije tijd zou dit Online Bestel & Betaalpakket vanaf € 750,- plus de jaarlijkse kosten van de software (€ 49,- p.j.) kosten.

(Alle genoemde prijzen zijn ex. 21% btw.)

Kunnen we jouw bedrijf hiermee helpen, neem dan snel contact op info@beeldloods.nl

Of bel 023 – 205 24 31.

Bel ons voor meer informatie op 023-205 24 31
of neem hiernaast contact met ons op.

Meer tips!

We geven geregeld meer van deze tips.
Wil je daarvan op de hoogte blijven, schrijf je dan hier in om niets meer te hoeven missen.